, ,

Afspraak op 23/03 @VIP Recruitment Day

Wil je de job van je dromen scoren? Blokkeer 23 maart dan in je agenda en schrijf je in voor de VIP Recruitment Day. Waarom? Je krijgt er heel wat tips & tricks over solliciteren én toegang tot een extra lange lijst nieuwe vacatures, helemaal op jou afgestemd!

Maar er is meer: meedoen aan de VIP Recruitment Day loont dubbel…

… je kan er ook nog eens 2 combitickets voor een Belgisch topfestival* winnen! Wat je moet doen om kans te maken? Heel simpel! Schrijf je hier in en wie weet mag jij deze zomer van vette beats op een van de topfestivals in België genieten. 😉

Komen we elkaar dus tegen op de VIP Recruitment Day? Tot dan! 🙂


* Lees hier de algemene voorwaarden.

Jana

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

0 antwoorden

Geef een reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *