, , , ,

Sollicitatie survivalpakket

Een sollicitatiegesprek kan je vooraf veel stress bezorgen. Dit sollicitatie survivalpakket bereidt je helemaal voor op het gesprek, waardoor er dus geen reden tot stress meer is!

De juiste outfit

Draag kledij die gemaakt is om te scoren: een outfit die succes uitstraalt en waar je je op en top in voelt. Hoe je die outfit het best samenstelt, lees je hier.

De naam van je gesprekspartner

Het komt heel slecht over als je de naam van je gesprekspartner vergeet bij het aanmelden aan het onthaal. Schrijf de naam dus op een stukje papier en hou het goed bij je. Zo heb je het direct bij de hand mocht het je toch ontglippen.

Het adres

Je wil natuurlijk niet te laat komen. Zorg er dus voor dat je goed op voorhand weet waar het gesprek doorgaat. Wil je helemaal goed voorbereid zijn? Zoek het adres dan even op via Google Streetview. Zo geraak je alvast bekend met de omgeving. Het is bovendien de ideale manier om een parking in de buurt te vinden. Ben je van plan om het openbaar te gebruiken? Plan je route dan op voorhand via de tools van STIB-MIVB, De Lijn, TEC of NMBS.

Een lijstje vragen

Je mag er zeker van zijn dat de wervingsmanager zal vragen of je zelf nog vragen hebt. Het is not done om dan “nee” te zeggen. Hier vind je alvast een hele reeks indrukwekkende vragen die je gerust van ons mag overnemen. 😉

Research

Ken het bedrijf waarvoor je wil gaan werken tot in het kleinste detail. Dat kan door genoeg opzoekwerk te doen: bekijk de website, de sociale media, artikels die in het nieuws zijn verschenen, enz.

Heb je alles kunnen afkruisen? Dan ben je er helemaal klaar voor! Veel succes. 🙂

Katleen

0 antwoorden

Geef een reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *