Charlotte: Know what you don’t want

Na een reis van twee maanden door Indonesië begon mijn zoektocht naar werk. Omdat ik er nog niet helemaal uit was wat ik wou, ben ik bij Unique langsgegaan. Na een leuk gesprek bleek dat ik me er meteen op mijn gemak voelde.

Claudia: Rollercoaster

Mijn zoektocht naar een job is heel snel gegaan. Na mijn opleiding sociologie heb ik niet lang moeten solliciteren. Ik zette mijn cv online en kreeg bijna meteen een telefoontje van Unique, en voor ik het goed besefte zat ik enkele weken later zelf in een van hun kantoren.

Elodie: Lef hebben

Mijn zoektocht naar werk was heel stressy. Het was als pas afgestudeerde zonder ervaring moeilijk om mezelf te bewijzen en het vertrouwen van een professionele rekruteerder te winnen. Wat me het meest opviel, was dat de meeste werkgevers niet in ons geloven.

Florent: Nieuwsgierig aagje

Na 9 maanden in Nieuw-Zeeland en enkele side jobs om een centje bij te verdienen, heb ik me op de Belgische jobmarkt gestort. Dat heeft niet lang geduurd: binnen de kortste keren was ik aan het werk bij Unique. Ik heb het geluk gehad geen honderden vacatures te moeten doornemen.

Katleen: Duizendpoot

Ik heb al wat carrièrewatertjes doorzwommen: op mijn 18 aan de slag gegaan in de toeristische sector, om na 7 jaar in de wijnsector terecht te komen. Inmiddels heb ik 6 jaar in de uitzendsector op de teller staan.

Lies: Love what you do!

Ik ben klinisch psycholoog van opleiding. Na het afstuderen was ik enorm idealistisch en wou ik – in lijn met mijn opleiding – aan de slag in een therapeutische setting. De visie en wetgeving rond geestelijke gezondheidszorg sloten na een tijdje niet meer aan bij mijn eigen streven naar kwalitatieve hulpverlening.

Marie: Niet loslaten!

Na mijn studies ben ik aan de slag gegaan als communicatie-assistente en PR-medewerker bij een bvba. Ik ben er weggegaan om een van mijn dromen na te jagen : een tijdje in Londen gaan wonen. Daar heb ik twee jaar mijn Engels bijgeschaafd.

Tessa

Tessa: Wanderlust

Ik ben altijd vrij avontuurlijk geweest, en na mijn stage bij de Belgische ambassade in Brazilië had de reismicrobe me pas echt te pakken. Ik besloot toen om de politieke besluitvormingen achter mij te laten en gedurende zes maanden door Australië te trekken.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten