Cynthia: Generation now

Generation now noemen ze de huidige generatie. Ik ben duidelijk een kind van mijn tijd! Ik ben nu heel erg bezig met het afronden van mijn studies: nog enkele examens, eindwerk indienen. Veel verder kijk ik nog niet.

Gilles: dromen van het buitenland

Ik ben al op zoek naar werk. In eerste instantie ga ik rekening houden met de omgeving waarin ik terecht kom, het team… en uiteraard het loon! Daarnaast vind ik de afstand voor het woon/werk-verkeer ook belangrijk. Maar ik ga er wel vanuit dat aan elke job voor-en nadelen verbonden zijn. Het is aan mij om een goed evenwicht te vinden.

Heiderike: best of all worlds

Jana: volg je hart

Tijdens mijn opleiding verpleegkunde besefte ik meer dan ooit dat je je hart moet volgen als je iets wil doen dat je gelukkig maakt. Na een jaar handelswetenschappen te hebben gestudeerd, wist ik al gauw dat een bureaujob niets voor mij is.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten