Waarom denk je dat deze job iets voor jou is?

30 oktober 2017  |  By STW Team
Blog post title picture

Bart geeft natuurlijk geen goed antwoord in dit filmpje:


Hij vertelt overbodige details die de wervingsmanager liever niet wil horen. Zijn gsm had hij ook beter in zijn broekzak gestopt.

Maar hoe pak je het dan wel aan? Simpel: herhaal nog even je professionele kwaliteiten – liefst in lijn met de competenties die gevraagd worden in de functieomschrijving. Zo krijgt de recruiter het gevoel dat je goed bij het gevraagde profiel past.

Bijvoorbeeld: “Ik heb het gevoel dat ik mijn ervaring omtrent (vul in: je professionele kwaliteiten) hier volop kan inzetten en ontwikkelen.”

Kan je nog wat sollicitatieadvies gebruiken? Of vacatures uit onze databank? Maak dan vandaag een afspraak met een van onze experten. Ze helpen je graag verder met persoonlijk advies en vacatures op maat! ;-)