Beurzenseizoen is on fire

22 februari 2018  |  By STW Team
Blog post title picture

Pas afgestudeerd? Start to Work helpt je op weg!

Je hebt net je welverdiende diploma op zak? Je wil je eerste stappen op de arbeidsmarkt zetten? Bij Start to Work, powered by Unique weten we perfect hoe we jou een vliegende start kunnen bezorgen!

Op ons platform Start to Work vind je niet alleen vacatures voor jonge starters met uiteenlopende profielen, maar ook advies om jouw prille carrière te lanceren.

Waar vind je Unique en Start to Work? Het hele voorjaar vind je ons terug op de Belgische jobbeurzen. Neem snel een kijkje op www.starttowork.be/over-ons/jobbeurs-kalender om een beurs bij jou in de buurt te vinden.

Bezoek onze beursstand of onze website www.starttowork.be: wij bezorgen je alle informatie rond solliciteren, we helpen je verder met alle administratieve plichtplegingen voor werkzoekenden en sollicitanten en laten je zien welke praktische stappen je moet zetten wanneer jij eindelijk die felbegeerde eerste job in de wacht sleept.

We geven je tips & tricks om goed te functioneren op je nieuwe job, je krijgt advies rond time management en professioneel gedrag op het werk, we bezorgen je informatie over de sociale wetgeving ... We begeleiden je dus doorheen het hele proces. 

Kom je ons in levende lijve bezoeken op een afstudeerbeurs, dan kan je meedoen aan een heus Virtual Reality game, dat je leert wat je sterktes en zwaktes zijn en jouw competenties analyseert. Op basis van je resultaten stippelen onze jobconsulenten graag een professioneel traject voor je uit. 

Een beurs is de ideale begeleider naar jouw toekomstige job. Ontdek via ons Virtual Reality game welke soft skills jij in jouw mars hebt, en wie weet pas jij wel bij Unique. Kom langs bij onze stand en de eerste stap richting jouw toekomst is gezet.