De leukste cv’s verzameld.... #inspiratie

12 december 2016  |  By Jana Missiaen
Blog post title picture
Alle goede moed bijeengeraapt? Check! Een rustige werkplek gevonden? Check! Toetsenbord in de aanslag? Check! Inspiratie? Nope…   Je mist een belangrijk element voor het schrijven van een goede cv. Lastig… Maar geen paniek!

Dit artikel overdondert je met inspiratie, zodat je snel aan de slag kan.   Wedden dat je straks probleemloos je eigen cv in elkaar knutselt?

De cv met een speels kantje

01

Trendy Resumes

 Het is eens iets anders: een spelletje als cv. Zo ben je zeker dat het de personeelsmanager niet zal vervelen.

Voor wie op jacht is naar een digitale job

02

YouTube

Toon je digitale skills via een QR-code.

Voor de echte durvers

03

Phildub

Wil je echt opvallen? Verkoop jezelf dan (letterlijk) op het internet.
 

Iemand op zoek naar een functie in de medische sector?

04

She Was Only

Wie als verpleegkundige aan de slag wilt, gebruikt deze methode misschien best toch niet… Maar tegen jobhunters die een creatieve job in de medische sector willen scoren zeg ik volmondig: doen!

Voor wie het graag simpel en overzichtelijk houdt

05

Etsy

Het hoeft niet allemaal zo gek te zijn. Jezelf onderscheiden van andere kandidaten kan ook met een simpel cv, dat toch een beetje anders oogt.

Hoe steek je nu zelf zoiets in elkaar?

Daar bestaan handige tools voor. Een greep uit de schatkist: https://resumebuilder.withgoogle.com http://canva.com http://picturemonkey.com Maar met PowerPoint geraak je ook al heel ver.   Klaar? Deel je cv dan door hier te klikken. Dan gaat Start to Work onmiddellijk op zoek naar een job die je op het lijf geschreven is.