Beurzenkalender 2020

Bekijk hieronder op welke beurzen je ons
allemaal kunt terugvinden. Wij kijken er
alvast naar uit!

Pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af en ben je op zoek naar een eerste job? Start to Work helpt je steeds op weg! Wij bezorgen jou een vliegende start op de arbeidsmarkt en maken van jouw eerste werkervaring een onvergetelijke gebeurtenis met leuke collega 's.

Op ons Start to Work platform vind je, naast vacatures voor jonge starters met uiteenlopende profielen, ook advies om jouw prille carrière te lanceren. Zo ben je verzekerd van een positieve eerste ervaring!

Tijdens het voorjaar vind je ons normaliter terug op jobbeurzen doorheen het land, in elke regio. Echter zijn beurzen momenteel omwille van de huidige corona maatregelen niet aan de orde. Hou deze pagina wel steeds in de gaten, want zodra er een update is zal deze beurzenpagina bijgewerkt worden. Wij kijken alvast uit om u spoedig te ontmoeten in gezondere omstandigheden!

Tot binnenkort!

Open sollicitatie

Niet meteen de vacature of eerste werkervaring gevonden die je zoekt? Schrijf je dan vrijblijvend online in en vind het bedrijf en de collega’s die écht bij je passen!

Solliciteer