Over STW

Wat is Start to Work? Hoe werkt Start to Work?
Hoe neem je met ons contact op? Allemaal vragen
waar we je hier een antwoord zullen geven.

Wat is Start to Work?

Start to Work is een platform dat opgericht werd door Unique, een gevestigde waarde in het HR-landschap. We zijn een platform voor jonge starters die afstuderen en op zoek gaan naar een job of eerste ervaring die past bij hun skills. 

Start to Work biedt een selectie van vacatures voor mensen met 0 tot 3 jaar ervaring voor een brede waaier aan profielen. Via Start to Work vind je snel een eerste ervaring om je carrière te lanceren. Met ons overzicht van jobbeurzen maken we het jou ook makkelijk om snel werkgevers te leren kennen. Ons jobbeursoverzicht houden we steeds up-to-date. Bekijk onze beurzenkalender en vind via Start to Work ook makkelijk een jobbeurs in jouw buurt! 

Maar dat is zeker niet alles. Naast vacatures en jobbeurzen, geven we je ook heel wat tips en tricks om te solliciteren en een goede eerste indruk na te laten. We helpen je met uitleg en voorbeelden om je sollicitatiebrief en motivatiebrief op te stellen en sollicitatiegesprekken te bemachtigen. Een goede sollicitatiebrief, een goede motivatiebrief en een vlot sollicitatiegesprek zijn de sleutels tot je eerste ervaring!

Start to Work helpt je om goed te functioneren op je eerste job. Je kan je soft skills testen, je krijgt tips omtrent timemanagement en professioneel gedrag op het werk, informatie over de sociale wetgeving... We begeleiden je doorheen het hele proces van afstuderen naar je eerste ervaring, daar kan je van op aan.

Hoe werkt Start to Work?

Op onze website vind je vacatures, jobbeurzen, allerhande tips & tricks in de vorm van blogberichten, mogelijke vragen tijdens je eerste sollicitatiegesprek en welke vragen je zelf kan stellen om super gemotiveerd je eerste sollicitatie te doen! We geven je alle informatie zodat je met een stevige rugzak aan je carrière kan beginnen.

Contact opnemen?

Ben je geïnteresseerd in één van onze jobs? Dan kan je contact opnemen met het dichtstbijzijnde Unique kantoor, onze consultants helpen je graag verder. Of spring gewoon eens binnen. Hier vind je een lijst van alle kantoren met bijbehorende contactgegevens. Je kan je ook zelf online inschrijven.

Open sollicitatie

Niet meteen de vacature of eerste werkervaring gevonden die je zoekt? Schrijf je dan vrijblijvend online in en vind het bedrijf en de collega’s die écht bij je passen!

Solliciteer