Wat is Start to Work?

Start to Work is een platform dat opgericht werd door Unique, een gevestigde waarde in het HR-landschap.Het is een platform speciaal voor jonge starters die op zoek zijn naar een job die past bij hun kwaliteiten en doelstellingen. Start to Work biedt een selectie van vacatures voor mensen met 0 tot 3 jaar ervaring, zowel op interim basis als vast werk, en voor een brede waaier aan profielen. Het is de perfecte manier om je op de arbeidsmarkt te begeven en je carrière te lanceren.

Maar dat is niet alles. Naast de vele vacatures waaruit je kan kiezen, geven we je ook heel wat tips en tricks om je sollicitatiegesprek vlot te laten verlopen en om goed te functioneren op je nieuwe job. Je kan je soft skills testen, je krijgt tips omtrent time management en professioneel gedrag op het werk, informatie over de sociale wetgeving... We begeleiden je dus doorheen het hele proces, daar kan je van op aan.  

Hoe werkt Start to Work?

Op deze website vind je vacatures, allerhande tips in de vorm van blogberichten en getuigenissen van onze ambassadeurs (starters en experts) die hun droomjob vonden via Start to Work. We geven je alle informatie zodat je met een stevige rugzak aan je carrière kan beginnen.

Ben je geïnteresseerd in een van de vele jobs? Dan kan je contact opnemen met het dichtstbijzijnde Unique kantoor, onze consultants helpen je graag verder. Of spring gewoon eens binnen. Hier vind je een lijst van alle kantoren met bijbehorende contactgegevens. Je kan je ook zelf online inschrijven.

Veel plezier op de website en we hopen dat je bezoek resulteert in een mooie job!