CHARLOTTE HOLVOET

LEEFTIJD 22
OPLEIDING Bachelor Handelswetenschappen
Master Strategisch Management
SKILLS Trusted advisor: ik vind het belangrijk om een goeie relatie op te bouwen met de kandidaten waarvoor we aan de slag gaan. Ze mogen me altijd contacteren met al hun zorgen en vragen in hun zoektocht naar die perfecte eerste job.t
VRIJE TIJD Al mijn vrije tijd gaat uit naar vakanties en het plannen van trips. Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien!
GOUDEN TIP VOOR STARTERS Pin je niet vast op een functietitel, maar denk na over wat je op lange termijn wil bereiken. Denk ook na over de bedrijfscultuur die bij jou past.
DROOMREIS Liefst zo ver mogelijk! Ik hou ervan om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.
EERSTE LOON: OPDOEN OF SPAREN? Opgedaan aan een vliegtuigticket naar Japan! Beginnen werken wil niet zeggen dat er geen tijd meer is om leuke dingen te doen.

MY STORY: KNOW WHAT YOU DON'T WANT

Na een reis van twee maanden door Indonesië begon mijn zoektocht naar werk. Omdat ik er nog niet helemaal uit was wat ik wou, ben ik bij Unique langsgegaan. Na een leuk gesprek bleek dat ik me er meteen op mijn gemak voelde. Na een proefdag was ik overtuigd, en kon ik met veel ‘goesting’ aan de slag.

Ik vind het vooral leuk dat we voortdurend met het hele team hetzelfde doel najagen, want ik hecht veel waarde aan een mensgerichte bedrijfscultuur. Dat motiveert me om er elke dag weer – samen – tegenaan te gaan.

Een terugblik op mijn zoektocht naar werk heeft me geleerd dat het eigenlijk helemaal niet zo erg is om niet te weten wat je wilt. Die zoektocht, sollicitatiegesprekken en afwijzingen leren je immers ook wat je net níet wil doen. En dat is minstens even belangrijk.

LindedIn