CLAUDIA VAN ERDEGHEM

LEEFTIJD 28
OPLEIDING Sociologie
SKILLS Sales woman: nieuwe klanten binnenhalen en ervoor zorgen dat ze voor ons blijven kiezen is écht mijn dada.
VRIJE TIJD Uitslapen, lekker ontbijten en tijd maken om mijn favoriete boeken te lezen!
GOUDEN TIP VOOR STARTERS What’s in a name? Pin je niet vast op functietitels, en durf solliciteren! Proef, leer en ervaar!
DROOMREIS Ontsnappen aan de dagelijkse sleur met een goede balans tussen actie en ontspanning
EERSTE LOON: OPDOEN OF SPAREN? Opgedaan aan de inrichting van mijn nieuwe stulpje.

MY STORY: ROLLERCOASTER

Mijn zoektocht naar een job is heel snel gegaan. Na mijn opleiding sociologie heb ik niet lang moeten solliciteren. Ik zette mijn cv online en kreeg bijna meteen een telefoontje van Unique, en voor ik het goed besefte zat ik enkele weken later zelf in een van hun kantoren. Ondertussen heb ik als consultant bijna vijf jaar ervaring op de teller staan! Ik ben nu al een poosje aan de slag, maar mijn job maakt me nog steeds gelukkig. Het motiveert mij telkens opnieuw als ik iemand aan het werk kan helpen. Er is ook geen mooier compliment als een klant die me na een tijdje opnieuw contacteert voor advies.

Naast het helpen van onze klanten, hou ik me ook bezig met de basisopleiding van nieuwe collega’s. Ik geef hen graag wat tips en tricks uit de dagelijkse praktijk mee. De commerciële kant van mijn job ligt me ook erg goed: contact leggen met nieuwe prospecten en hen durven benaderen met een voorstel. Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal en achtergrond en je leert zoveel sectoren en mensen kennen. Voor ieder bedrijf zijn er geschikte kandidaten. Die match maken doe ik bij Unique elke dag opnieuw, en het blijft me boeien!

LindedIn