KATLEEN SCHELLES

LEEFTIJD 35
SKILLS People person: ik haal veel voldoening uit het dagelijks contact met kandidaten en bedrijven. Ik ben ook een kei in technische profielen.
VRIJE TIJD Quality time = family time
GOUDEN TIP VOOR STARTERS Probeer een stabiel cv op te bouwen. En blijf jezelf, maar dan wel in je beste versie!
DROOMREIS De bestemming maakt niet zoveel uit, als er maar iets te zien is. Ik wissel graag af op reis, dagje relaxen, dagje sightseeing.
EERSTE LOON: OPDOEN OF SPAREN? Ik woonde nog thuis, dus opgedaan (aan kleren)

MY STORY: DUIZENDPOOT

Ik heb al wat carrièrewatertjes doorzwommen: op mijn 18 aan de slag gegaan in de toeristische sector, om na 7 jaar in de wijnsector terecht te komen. Inmiddels heb ik 6 jaar in de uitzendsector op de teller staan.

Ik herinner me mijn ‘sollicitatieperikelen’ vooral als heel vermoeiend. Je leert enorm veel over jezelf, over wat je wel wil doen en wat niet. Want eerlijk, daar heb je toch geen idee van als je net van de schoolbanken komt? Mij is het later ook nog overkomen: via Unique werd me een vacature bij Telenet voorgesteld als customer advisor. Ik was eerst geen fan, maar na enkele gesprekken met de office manager van Unique volledig overtuigd. Iets te goed zelfs: toen Unique me vertelde dat ik ook bij hen aan de slag mocht, wilde ik eerst wachten op het aanbod van Telenet. Want een job als consulent leek me toch ook niet helemaal op het lijf geschreven… Het is in orde gekomen 

LinkedIn