LIES PATTEEUW

LEEFTIJD 33
OPLEIDING Master Klinische Psychologie
Opleiding HR-Officer en sociale wetgeving
SKILLS Personal therapist: ik kan mensen goed inschatten en aanvoelen; dit maakt me sterk als recruiter: het helpt me om de perfecte jobmatch te vinden voor mijn kandidaten.
VRIJE TIJD Ik ben sinds mijn kindertijd gepassioneerd door dans en leef me erin uit op verschillende vlakken: salsa, tango, jazz, Zumba,… Ik voel me ook graag verbonden met de natuur en dat doe ik door te experimenteren in mijn moestuin, te wandelen en schoonheid te zoeken in landschappen en vergezichten.
GOUDEN TIP VOOR STARTERS Laat je niet demotiveren door een gebrek aan ervaring. Als starter heb je net andere troeven in handen: flexibiliteit, dynamisme, spontaniteit, creativiteit,… Verdoezel die eigenschappen niet, maar speel ze uit. Toon wie je bent en hoe je in het leven staat!
DROOMREIS Natuur, cultuur & avontuur: de perfecte mix!
EERSTE LOON: OPDOEN OF SPAREN? Eerlijk? Dat weet ik écht niet meer.

MY STORY: LOVE WHAT YOU DO!

Ik ben klinisch psycholoog van opleiding. Na het afstuderen was ik enorm idealistisch en wou ik – in lijn met mijn opleiding – aan de slag in een therapeutische setting. De visie en wetgeving rond geestelijke gezondheidszorg sloten na een tijdje niet meer aan bij mijn eigen streven naar kwalitatieve hulpverlening. Ik besloot om het over een andere boeg te gooien en na een bijkomende opleiding tot HR-Officer ging ik aan de slag bij Express Medical.

Klanten en kandidaten matchen bleek helemaal mijn ding te zijn. Iemand helpen en het verschil kunnen maken bij belangrijke keuzes geeft me enorm veel voldoening. Mensen onderschatten vaak hoe belangrijk het is om met plezier te gaan werken. Als ik mijn steentje kan bijdragen om dit voor elkaar te krijgen bij mijn kandidaten, ben ik echt tevreden.

Ik zit nu helemaal op de juiste weg, maar hier geraken was niet zo eenvoudig. Die periode van solliciteren en het omgaan met afwijzingen was voor mij echt frustrerend en demotiverend. Als ik er nu aan terugdenk, zou ik het helemaal anders aanpakken. Werkgevers zo nieuwsgierig mogelijk maken met mijn CV zodat ze me wel moeten uitnodigen op gesprek. Want tijdens zo’n persoonlijk gesprek kan je écht laten zien wat je in je mars hebt!

LindedIn